Aluminium ramen en deuren

Aluminium Ramen en Deuren

Aluminium is samen met hout en PVC het meest courante materiaal dat gebruikt wordt om ramen en deuren te vervaardigen. Aluminium ramen en deuren zijn ongetwijfeld zeer populair omdat ze perfect aansluiten bij de hedendaagse architectuur. Maar daarbuiten heeft het nog een aantal andere belangrijke kenmerken.
 

Duurzaam en uitstraling

Aluminium wordt door architecten alom geprezen omwille van de uitstekende thermische kwaliteiten. Wie wil besparen op de energiefactuur of temperatuurverlies vermijden, kan dit perfect met aluminium. Door de uitstekende isolatie draagt u zo ook uw steentje bij aan het milieu. Niet zo onbelangrijk als u weet dat de productie van aluminium ramen en deuren veel energie verbrukt. Als milieubewuste onderneming die deel uitmaakt van een maatschappijbewuste nijverheid kunnen we alleen maar toejuichen dat er verdere inspanningen worden geleverd om het energieverbruik verder te blijven verlagen.

Persoonlijkheid en ruime keuze

Bouwers verkiezen dikwijls aluminum ramen en deuren omdat het vrij manipuleerbaar is. U kan aluminium personaliseren door te bepalen welke motieven en vormen er in uw ramen en deuren moeten verwerkt worden. Bovendien zijn aluminium ramen en deuren uitzonderlijk robuust. Het materiaal is weersbestendig en laat zich zeer makkelijk onderhouden. Daarbovenop heeft u vaak de keuze tussen meerdere kleurencombinaties. U kan dus aluminium ramen en deuren kiezen die perfect aansluiten bij het totaalontwerp van uw woning.

Alumium vakmanschap

Wilt u met eigen ogen ons vakmanschap waarnemen bij de vervaardiging van aluminium ramen en deuren?

Neem dan vrijblijvend contact.

(De velden met een * zijn verplicht in te vullen)

Top