Zenit, Top voor ramen Gent!

Ramen en Deuren Gent

Op zoek naar nieuwe ramen te Gent? Zenit staat al bijna 20 jaar aan de top voor ramen en deuren in Gent en België met de productie en de plaatsing van maatwerk.  De onderneming creëert unieke modellen, op maat gemaakt, in aluminium of PVC en levert tevens alle mogelijke constructies in hout. Nadien zijn de nevenproducten opgenomen in het productie-arsenaal. Zenit is dé referentie voor ramen Gent in pvc, aluminium of hout. 

Ramen en deuren  in Gent vormen het gezicht van uw woning. Van buitenaf geven ramen en deuren karakter aan uw gevel, terwijl ze van binnen zorgen voor de gewenste lichtinval en esthetiek.
Onze onderneming creëert unieke modellen, op maat gemaakt in aluminium en PVC. Ook in hout leveren wij alle mogelijkheden ramen en deuren.
 

PVC ramen en deuren Gent van ‘Aluplast’

Voor onze PVC ramen en deuren in Gent doen wij beroep op een wereldwijd bekende onderneming als Aluplast. Deze onderneming staat borg voor perfecte kwaliteit en is daarom onze toeleverancier voor de PVC-profielen die bij ons geassembleerd worden. Ramen met een enkele opening of samengestelde ramen, deuren of schuifdeuren, van decoratieve glaslatten tot grijze dichtingen… Dit zijn slechts enkele elementen die bijdragen tot het afleveren van esthetische producten van hoge kwaliteit.

Aluminium ramen en deuren Gent van ‘Blyweert’

Voor het aluminum raamwerk en deuren in Gent kiest ons bedrijf voor de aluminium systemen van Blyweert omwille van de compleetheid van het assortiment. Alle producten gevoerd door Blyweert beschikken over een goedkeuring volgens de geldende DIN-normen, zowel mechanisch, akoestisch als water en winddichtheid. Ramen en deuren uit aluminium worden steeds meer gebruikt omwille van de verscheidenheid aan uitstekende eigenschappen.
 

Deurpanelen

Omwille van het uitgebreide gamma aan deurpanelen voor inkomdeuren doen wij een beroep op het toeleveringsbedrijf Harinck nv.
Aliplast,  Aluplast en Aluprof zijn deurpanelen voor inkomdeuren in PVC en aluminium. Deze panelen zijn uitgegroeid tot een begrip in de sector mede dankzij de stabiliteit en het grote aanbod aan modellen dat nog elke dag wordt uitgebreid.

Maak een afspraak

Slechts 4 Stappen
Om Ramen En Deuren
Te Bestellen

 • 01
  Bel voor een Gratis
  Opmeting
 • 02
  Ramen & Deuren
  Productie
 • 03
  Gratis Aflevering
  bij U Thuis
 • 04
  Installatie
  en Plezier

Gratis Opmeting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.
  • Bel voor een Gratis Opmeting
   +32 486 81 72 10
  Top